Auto's

MDM is in meerdere Cups actief. Wij zijn te vinden in de BMW M240i Cup, Westfield Cup, DNRT Endurance & DNRT Sprintraces.
 Daarnaast zijn wij ook actief met meerdere GT3 Cup Porsches (997, 991, 992) en doen we het onderhoud en de tracksupport aan een BMW M4 GT4.
In het verleden heeft MDM geracet met vele verschillende soorten en merken auto’s. MDM staat ook altijd open om de mogelijkheden voor andere auto’s te bespreken.

Arrive & Drive
MDM is in een aantal geselecteerde klasses actief in combinatie met onze unieke Arrive & Drive pakketten. Bij Arrive & Drive wordt alles voor de coureur geregeld, van autotransport en onderhoud tot circuitinschrijving en eventuele hotelovernachting. MDM denkt zelfs mee in het bepalen van de race strategie. Lees hier meer over de mogelijkheden van Arrive & Drive.

Voor prijsindicaties kunt u altijd contact met ons opnemen.

Photo: Chris Schotanus

BMW 240i Cup
De BMW 240i Cup is een unieke Cup voor alle coureurs. Met een jaarlijks groeiend aantal deelnemers is dit misschien wel dé Cup voor autosport op hoog niveau, maar op een laagdrempelige wijze. De meest verschillende coureurs kijken jaarlijks uit naar deze Cup, waar wordt gereden met gelijkwaardige auto’s.

 Voor deze klasse wordt de BMW 240i straatversie als basis gebruikt. Om rondetijden tussen de 1:44 en 1:46 te behalen op het circuit van Zandvoort wordt er flink uitgepakt. Het concept van deze klasse is dan ook het neerzetten van snelle rondetijden tegen een relatief voordelige prijs. Alle races worden gereden in de avond. De klasse is zeer competitief, vooral doordat alle auto’s technisch identiek zijn. 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of klik hier.

Westfield Cup
De Westfield Cup presenteert zich als de leukste eenheidsklasse van de Benelux. Dat zou zomaar eens waar kunnen zijn. Hier draait alles om puur, no-nonsense racen. Hier wordt gereden in open sportwagens, zonder dak, zonder ABS en zonder ruiten. Geen elektronische ondersteuning, maar wel 180pk op slechts 570 kilo. Hier draait alles om competitie en snelheid binnen een gelijke strijd. De rondetijden liggen tussen de 1:53 en 1:55 op het circuit van Zandvoort. Voor alle rijders wordt een pitbox gehuurd en er wordt gezamenlijk gegeten.

 Gelijkheid is belangrijk in de Westfield Cup. Daarom dienen alle auto’s te voldoen aan de Westfield cup specificaties. Perfect voor een sportieve strijd en vooral heel veel raceplezier.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of klik hier.

nl_NL