Auto’s

MDM is actief in in de Mercedes SLK Cup, Westfield Cup en BMW 240i Cup. Verder heeft MDM de beschikking over BMW M4 GT4’s en BMW Compacts. Onderstaand staat per Cup of soort auto een korte uitleg met foto.

Heeft u interesse in een van bovenstaande opties? Neem dan contact met ons op.

Mercedes SLK Cup

De Mercedes SLK Cup heeft als uitgangspunt onderlinge gelijkheid, fijne sfeer, en betaalbaar racen. In deze Cup wordt er geraced met een aangepaste versie van de 193 pk sterke SLK 230 Kompressor uit de periode 1995-2000. In straatversie zijn deze auto’s beschikbaar tussen de 1500 en 4000 euro. Vervolgens wordt de auto aangepast door middel van een cuppakket. Dit cuppakket bestaat uit alle veiligheidsvoorzieningen zoals rolkooi, stoel, veren, dempers, korter differentieel, en aanpassingen aan het onderstel. Verder blijven de auto’s gelijk aan de straatversie en wegen ze minstens 1285 kilo inclusief coureur.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op.

Foto: Thomas Bakker, SLK’s in actie op Zandvoort
Westfield Cup

Wie het racen ongefilterd wil ervaren zit gebeiteld bij de Westfield Cup. Met open sportwagens zonder elektronische ondersteuning van slechts 580 kilo en 183 pk en rondetijden tussen de 1:55 en 2:01 op Zandvoort is de Westfield Cup een serieuze rijderscup. Er is veel aandacht voor de sfeer om het racen heen. Door onder andere een pitbox voor alle rijders te huren, gezamenlijk te eten en sportief te rijden is het elk evenement weer een feest. Naast de overbrenging van de vijfde versnelling en de afstellingen aan het onderstel mag je niets veranderen ten opzichte van de cupspecificaties. Iedereen rijdt dus met dezelfde veren, dempers, motor en versnellingsbak en dit zorgt voor ongekend veel plezier en sportieve strijd op de baan.

Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op.

Westfield’s in actie op Spa
BMW 240i Cup

Voor deze klasse wordt er als basis de BMW 240i straatversie gebruikt. Deze wordt vervolgens flink aangepakt om rondetijden onder de 1:50 te rijden op Zandvoort. Het concept achter deze klasse is voor een relatief voordelige prijs, snelle rondetijden neer kunnen zetten. In de klasse worden alle races ’s avonds verreden en worden trainingen beperkt. Verder zijn alle auto’s technisch nagenoeg identiek wat zorgt voor een competitieve klasse.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

BMW 240i van MDM