Ons aanbod

MDM heeft zich door de jaren heen steeds verder ontwikkeld en uitgebreid. Wij zijn niet alleen dé partij voor op het circuit, maar wij staan ook in onze werkplaats voor u klaar. Ons aanbod kan worden onderverdeeld in vier categorieën:

Arrive & Drive
Verhuur
Engineering
Classics

Staat de dienst waar u naar zoekt niet op deze pagina, maar heeft het wel een connectie met de werkzaamheden van MDM? MDM verkent graag de mogelijkheden. 

Arrive & Drive
Voordat een race gereden kan worden moet er veel gebeuren. De auto moet race klaar gemaakt worden. Er moeten zaken geregeld worden op het gebied van onderhoud, transport van de raceauto, banden en reserveonderdelen, inschrijving voor toegang tot het circuit en soms ook een hotelovernachting. Bij Arrive & Drive schakelt de coureur MDM in om dit allemaal te verzorgen. Zo hoeft de coureur alleen te focussen op het rijden.

 MDM verzorgt niet alleen de essentiële zaken. Wij kunnen ook zorgen voor training en coaching, voor catering en data-analyse. Uiteraard kunnen wij ook ondersteunen bij het bepalen van een race strategie. Indien gewenst kunnen er na de race onderhoud- en reparatiewerkzaamheden plaatsvinden in de werkplaats van MDM. Met Arrive & Drive wordt dus echt alles, van A tot Z, geregeld door MDM.

 

Verhuur van raceauto’s
Een coureur kan zelf in het bezit zijn van een raceauto. In dit geval kan de auto worden gestald en onderhouden door MDM. Heeft u zelf geen raceauto? Dan kunt u deze huren bij MDM. U kunt bij ons een raceauto huren voor een testdag of een enkel evenement, maar u kunt ook een raceauto huren voor het rijden van een compleet kampioenschap. Wanneer u bij ons een raceauto huurt, dan kiest u automatisch ook voor technische ondersteuning tijdens het evenement door MDM. U bent er dan altijd zeker van dat alles goed geregeld is.

 

Engineering van raceauto’s
Wij bieden niet alleen diensten aan op het circuit. U kunt ook bij ons terecht voor diensten in onze werkplaats. Wij hebben ons gespecialiseerd in engineering van raceauto’s. Wilt u iets aan een raceauto laten aanpassen? Wij bieden veel professionele mogelijkheden. Natuurlijk staan wij graag voor u klaar met een deskundig advies. Indien gewenst denken wij met u mee over de juiste oplossingen. Bijna alles op het gebied van engineering kan door MDM op hoog niveau worden uitgevoerd. Hierbij kunt u onder meer denken aan:

– Vermogenstest op de testbank

– Modificaties aan het onderstel

– Aanpassingen aan de wielgeometrie en remsysteem

– Gehele opbouw van een trackday of full spec raceauto

– Reparatiewerkzaamheden

 

Classics

Naast de werkzaamheden op het circuit en aan raceauto’s is MDM ook in staat om verschillende werkzaamheden aan klassieke auto’s te verrichten. MDM kan bijvoorbeeld allerlei reparaties en (deel)restauraties uitvoeren.

Exploded view van de onderdelen van een restauratieproject aan een BMW E30 M3 EVO II.